Urządzenia i Akcesoria
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Suya Spice Oil Marinade
-
roasted peanuts, unsalted50 g
-
ground black pepper1 tsp
-
dried thyme1 Tbsp
-
chilli powder1 Tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
vegetable stock powder1 Tbsp
-
curry powder½ tsp
-
vegetable oil50 g
-
salt1 tsp
Fish, Rice and Salad
-
1200 g white fish fillets, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 1200 g in totalgilt-head bream gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 1200 g in total2
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1000 g
-
long grain rice (e.g. basmati rice)200 g
-
salt1 tsp
-
onions quartered, sliced (approx. 5 mm)100 g
-
tomatoes cut in pieces (approx. 2 cm)400 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh jalapeño chilli (opcjonalnie) sliced (approx. 2 mm)1
-
lime juice2 Tbsp
-
3 Tbsp fresh parsley leavesfresh coriander leaves3 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1910 mg
Białko
48 g
Kalorie
2527 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 godz.
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min
Thai Tomyum Courgetti Soup
45 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Prawn Biryani
1 godz. 15 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min