Wersje kompatybilne
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Suya Spice Oil Marinade
- 50 g roasted peanuts, unsalted
- 1 tsp ground black pepper
- 1 Tbsp dried thyme
- 1 Tbsp chilli powder
- 1 Tbsp garlic powder
- 1 Tbsp vegetable stock powder
- 1 tsp ground ginger
- ½ tsp curry powder
- 1 tsp salt
- 50 g vegetable oil
Fish, Rice and Salad
-
2
gilt-head bream, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 1200 g in total
lub 1200 g white fish fillets, skin on or skinless - 2 sprigs fresh rosemary
- 1000 g water
- 1 ½ tsp salt
- 200 g long grain rice (e.g. basmati rice)
- 100 g onions, quartered, sliced (approx. 5 mm)
- 400 g tomatoes, cut in pieces (approx. 2 cm)
- 1 fresh jalapeño chilli, sliced (approx. 2 mm) (opcjonalnie)
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp lime juice
-
3
Tbsp fresh coriander leaves
lub 3 Tbsp fresh parsley leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2527 kJ / 604 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 1910 mg
Alternatywne przepisy
Chicken with Peppers and Rice
1h
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1h
Grated Potato Pancakes (TM5)
35 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1h 20 min
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Sicilian Prawn Salad
40min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Moroccan Mint Tea
25 min