Urządzenia i Akcesoria
Grab and Go Breakfast Wrap
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
medium eggs4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
red peppers quartered (approx. 2 large peppers)200 g
-
pork sausages skins removed, broken in pieces (see tip)400 g
-
smoky paprika rub, homemade (see tip)1 Tbsp
-
flour tortillas large8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1727.9 mg
Białko
35.3 g
Kalorie
2467.8 kJ /
589.8 kcal
Tłuszcz
47.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef and Vegetables with Parmesan Yorkshire Puddings
Brak ocen
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Raspberry Turnovers
2 godz.
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Caprese Omelette
30 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Hunters Stew (Bigos)
1 godz. 30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Tequila kiwi smash
5 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Calzone Napoletano
1 godz. 40 min