
Urządzenia i Akcesoria
Grab and Go Breakfast Wrap
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
medium eggs4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
red peppers quartered (approx. 2 large peppers)200 g
-
pork sausages skins removed, broken in pieces (see tip)400 g
-
smoky paprika rub, homemade (see tip)1 Tbsp
-
flour tortillas large8
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
589.8 kcal /
2467.8 kJ
Białko
35.3 g
Tłuszcz
47.4 g
Węglowodany
5.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Sód
1727.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Mince and Tatties
1 godz. 10 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Smoky Paprika Rub
5 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min
Biscoff Cheesecake
6 godz. 20 min
Broccoli and Apple Salad
5 min