Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad

Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad

4.8 28 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
  • fresh parsley leaves
    15 g
  • garlic cloves
    4
  • olive oil plus extra for greasing
    100 g
  • lemon juice
    20 g
  • salt
    2 ½ tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • red peppers quartered
    400 g
  • red onions sliced (1 cm)
    100 g
  • potato sliced (5 mm)
    100 g
  • sea bass whole, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
    2
  • lemon thinly sliced
    1
  • fresh thyme
    2 sprigs
  • fresh rosemary
    2 sprigs
  • fennel bulbs sliced (approx. 3 mm)
    300 g
  • cos lettuce cut in pieces (approx. 5 cm)
    200 g
  • cherry tomatoes halved
    200 g
  • roasted red peppers, preserved (see tip), cut in pieces
    140 g
  • blanched almonds soaked for 15 min in hot water, then drained
    100 g
  • bread any kind, sliced, for serving
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1954 kcal / 8176 kJ
Białko 235 g
Tłuszcz 68 g
Węglowodany 93 g
Błonnik 16 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Sód 2732 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...