Wersje kompatybilne
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 garlic cloves
- 40 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
2
Tbsp Korean chilli paste (gochujang)
lub 2 Tbsp sambal oelek, or 1 Tbsp Thai chilli paste - 80 g honey
-
45
g rice vinegar
lub 30 g white vinegar - 50 g white miso paste
- 30 g light soy sauce
- 25 g sesame oil, plus 1 Tbsp for drizzling
- olive oil, for greasing
-
300
g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
lub 300 g chestnut mushrooms, sliced (1 cm) - 4 cod fillets, skin on (approx. 150 g each), fresh or defrosted from frozen
- 1000 g water
- 200 g rice e.g. white jasmine rice, basmati rice
- 400 g broccoli, cut in small florets
- 2 Tbsp toasted sesame seeds, for garnishing
- 30 g spring onions, thinly sliced (1-2 mm), for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2750 kJ / 657 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 1233 mg
Alternatywne przepisy
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Fluffy Japanese Cheesecake
1 Std. 50 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Spanish Brunch
1h 15min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Korean Ramen with Tofu
50min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min