Wersje kompatybilne
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 garlic cloves
- 40 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
2
Tbsp Korean chilli paste (gochujang)
lub 2 Tbsp sambal oelek, or 1 Tbsp Thai chilli paste - 80 g honey
-
45
g rice vinegar
lub 30 g white vinegar - 50 g white miso paste
- 30 g light soy sauce
- 25 g sesame oil, plus 1 Tbsp for drizzling
- olive oil, for greasing
-
300
g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
lub 300 g chestnut mushrooms, sliced (1 cm) - 4 cod fillets, skin on (approx. 150 g each), fresh or defrosted from frozen
- 1000 g water
- 200 g rice e.g. white jasmine rice, basmati rice
- 400 g broccoli, cut in small florets
- 2 Tbsp toasted sesame seeds, for garnishing
- 30 g spring onions, thinly sliced (1-2 mm), for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2750 kJ / 657 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 1233 mg
Alternatywne przepisy
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Pomegranate and Mint Marinade
5min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min