Urządzenia i Akcesoria
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves6
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)40 g
-
2 Tbsp sambal oelek, or 1 Tbsp Thai chilli pasteKorean chilli paste (gochujang)2 Tbsp
-
honey80 g
-
30 g white vinegarrice vinegar45 g
-
white miso paste50 g
-
light soy sauce30 g
-
sesame oil plus 1 Tbsp for drizzling25 g
-
olive oil for greasing
-
300 g chestnut mushrooms, sliced (1 cm)fresh shiitake mushroom sliced (1 cm)300 g
-
cod fillets skin on (approx. 150 g each), fresh or defrosted from frozen4
-
water1000 g
-
rice e.g. white jasmine rice, basmati rice200 g
-
broccoli cut in small florets400 g
-
toasted sesame seeds for garnishing2 Tbsp
-
spring onions thinly sliced (1-2 mm), for garnishing30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1233 mg
Białko
54 g
Kalorie
2750 kJ /
657 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min