Beef stew with Red Peppers and Potatoes
TM6

Beef stew with Red Peppers and Potatoes

3.8 (6 ocen)

Składniki

  • 800 g potatoes, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
  • 15 g olive oil
  • 200 g red peppers, sliced (1 cm)
  • 3 Tbsp olive oil
  • 6 garlic cloves
  • 1500 g stewing steak, cut in pieces (3 cm)
  • 3 Tbsp plain flour
  • 200 g white wine
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 tsp ground smoked paprika
  • 1 tsp dried oregano
  • 2 - 3 fresh bay leaves
  • 1 tsp fine sea salt
  • fresh parsley leaves, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1460.5 kJ / 349.1 kcal
Białko
34.9 g
Węglowodany
20.3 g
Tłuszcz
12.9 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Błonnik
2.5 g
Sód
358.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy