Urządzenia i Akcesoria
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions
Składniki
-
potatoes peeled, cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
olive oil15 g
-
red peppers sliced (1 cm)200 g
-
olive oil3 Tbsp
-
garlic cloves6
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)1500 g
-
plain flour3 Tbsp
-
white wine200 g
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fresh bay leaves2 - 3
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh parsley leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
358.4 mg
Białko
34.9 g
Kalorie
1460.5 kJ /
349.1 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1 godz.
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 godz. 50 min