Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander10 g
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in slices (2 mm)20 - 30 g
-
salted butter diced150 g
-
milk150 g
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
tomatoes, ripe quartered200 g
-
ground cumin1 tsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
dried pasta (e.g. penne)350 g
-
water just boiled400 g
-
raw prawns, peeled450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
3078 kJ /
736 kcal
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
69.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Étouffée
45 min
Lamb Korma
4 godz.
Shrimp Yakisoba
35 min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3 godz.
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 godz.
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Chicken Akhni
1 godz. 30 min
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Mexican Meatballs with Black Beans
1 godz. 5 min
Beef Madras
1 godz. 30 min