Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander10 g
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in slices (2 mm)20 - 30 g
-
salted butter diced150 g
-
milk150 g
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
tomatoes, ripe quartered200 g
-
ground cumin1 tsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
dried pasta (e.g. penne)350 g
-
water just boiled400 g
-
raw prawns, peeled450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
3078 kJ /
736 kcal
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
69.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crab & Prawn Linguine
25min
Saffron Chicken Penne
30min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40min
Chicken Jalfrezi
1h
Butter Chicken
50min
Beef Madras
1h 30min
Chicken Garam Masala
50min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Moroccan Chicken and Couscous
45min