Urządzenia i Akcesoria
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
sesame oil30 g
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)1 pinch
-
light soy sauce140 g
-
honey200 g
-
cod fillets (approx. 125 g each)4
-
tinned baby corn drained, halved lengthways100 g
-
sugar snap peas100 g
-
water1000 g
-
basmati rice250 g
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.8 g
Kalorie
2682 kJ /
634 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
94.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Steamed Salmon Parcels
55 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min