Urządzenia i Akcesoria
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
sesame oil30 g
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)1 pinch
-
light soy sauce140 g
-
honey200 g
-
cod fillets (approx. 125 g each)4
-
tinned baby corn drained, halved lengthways100 g
-
sugar snap peas100 g
-
water1000 g
-
basmati rice250 g
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.8 g
Kalorie
2682 kJ /
634 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
94.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min