Urządzenia i Akcesoria
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water for steaming1000 g
-
basmati rice280 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fine green beans topped and tailed280 g
-
oil for greasing1 tsp
-
fresh salmon fillets about 1.5 cm thick (500 g)4
-
tikka paste8 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.2 g
Kalorie
2427 kJ /
580 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Węglowodany
59.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Boiled Eggs
20 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Kachumber (Onion, Tomato and Cucumber Salad)
5 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Sicilian Prawn Salad
40 min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min