Urządzenia i Akcesoria
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water for steaming1000 g
-
basmati rice280 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fine green beans topped and tailed280 g
-
oil for greasing1 tsp
-
fresh salmon fillets about 1.5 cm thick (500 g)4
-
tikka paste8 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.2 g
Kalorie
2427 kJ /
580 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Węglowodany
59.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Dyed Eggs
55 min
Basmati Rice
35 min
Sautéed Shallots (350 g)
25 min
Steamed Rice
25 min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 min
Chicken Tikka Masala
45 min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min