Urządzenia i Akcesoria
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks sliced (1 cm)150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
pancetta diced100 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water600 g
-
salt1 tsp
-
cod fillets, skinless boneless, cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32.4 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Fish Stew
45 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 min
Seafood Risotto
40 min
Creamed Cod
45 min
Onion Soup
1 godz.
Irish Potato Soup
35 min