Urządzenia i Akcesoria
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks sliced (1 cm)150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
pancetta diced100 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water600 g
-
salt1 tsp
-
cod fillets, skinless boneless, cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32.4 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min