Urządzenia i Akcesoria
Asian Steamed Side of Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Marinade
-
sesame oil40 g
-
light soy sauce40 g
-
lime juice, freshly squeezed25 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
fresh coriander plus extra for garnish15 g
-
spring onions cut in pieces3
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
fresh salmon fillet (1 large fillet)800 g
Cooking
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.1 g
Kalorie
1317 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Masala Hake at 55°C
55 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Prawn Saganaki
35 min