Urządzenia i Akcesoria
Asian Steamed Side of Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Marinade
-
sesame oil40 g
-
light soy sauce40 g
-
lime juice, freshly squeezed25 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
fresh coriander plus extra for garnish15 g
-
spring onions cut in pieces3
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
fresh salmon fillet (1 large fillet)800 g
Cooking
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.1 g
Kalorie
1317 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Korma
40 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Prawn Saganaki
35 min