Urządzenia i Akcesoria
Asian Steamed Side of Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Marinade
-
sesame oil40 g
-
light soy sauce40 g
-
lime juice, freshly squeezed25 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
fresh coriander plus extra for garnish15 g
-
spring onions cut in pieces3
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
fresh salmon fillet (1 large fillet)800 g
Cooking
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.1 g
Kalorie
1317 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Fish Stew
45 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Seafood Korma
40 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.