Urządzenia i Akcesoria
Asian Steamed Side of Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Marinade
-
sesame oil40 g
-
light soy sauce40 g
-
lime juice, freshly squeezed25 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
fresh coriander plus extra for garnish15 g
-
spring onions cut in pieces3
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
fresh salmon fillet (1 large fillet)800 g
Cooking
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.1 g
Kalorie
1317 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 min
Tuna Poke Nachos
30 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Prawn Saganaki
35 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.