Urządzenia i Akcesoria
Leftover Vegetable Stock
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
3 jars
Składniki
-
mixed vegetables or vegetable trimmings (e.g. carrot peels, celery, see tip), cut in pieces400 g
-
onion with peel, quartered1
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves with peels2
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1635 mg
Białko
3 g
Kalorie
392 kJ /
94 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
Ground Coffee for Brewing
5 min
Apple and Cinnamon Semolina with Nuts and Fresh Fruit
25 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Ginger Cordial
2 godz.
Ground Coffee
5 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Steamed Rice
25 min
Whisked Egg Whites
5 min
Basil Pesto
10 min