Wersje kompatybilne
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 fresh salmon fillets (approx. 400 g total)
- 50 g unsalted butter, soft
- 30 g honey
- 20 g mustard
- 10 g soy sauce
- 1 pinch ground black pepper
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 15 g fresh parsley leaves
- 400 g tomatoes, halved
- 150 g carrots, cut in pieces
- 100 g butternut squash, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- 800 g water
- 1 tsp dried oregano
- 180 g long grain rice (easy cook, approx. 10-12 min. cooking time)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3778 kJ / 903 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 39 g
Alternatywne przepisy
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Creamy tomato soup
30 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45min
Cod with citrus butter
50min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min