Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
TM6 TM5

Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli

4.7 (207 ocen)

Składniki

  • 1 butternut squash (approx. 1100-1200 g), peeled, diced (2.5 cm)
  • 1 Tbsp olive oil, plus 50 g
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
  • 10 g fresh coriander leaves
  • 200 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh red chilli, deseeded, if desired
  • 1 tsp chilli powder
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp chipotle paste
  • 1 tsp smoked paprika
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 2 Tbsp cider vinegar
  • 460 g tinned black beans, rinsed and drained (approx. 2 x 400 g tins)
  • 40 g lime juice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1029 kJ / 245.9 kcal
Białko
7.1 g
Węglowodany
32.1 g
Tłuszcz
11.6 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Błonnik
9.7 g
Sód
505.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy