Urządzenia i Akcesoria
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
butternut squash (approx. 1100-1200 g), peeled, diced (2.5 cm)1
-
olive oil plus 50 g1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch1 tsp
-
fresh coriander leaves10 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli deseeded, if desired1
-
chilli powder1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
chipotle paste1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
cider vinegar2 Tbsp
-
tinned black beans rinsed and drained (approx. 2 x 400 g tins)460 g
-
lime juice40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
505.4 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
1029 kJ /
245.9 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
9.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
32.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Vegetarian Chilli
35 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min