Urządzenia i Akcesoria
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2-3 cm)850 g
-
fresh coriander 5 g stalks, cut in pieces, and 10 g leaves, roughly chopped, plus extra for garnishing15 g
-
cumin seeds1 tsp
-
chilli flakes¼ tsp
-
olive oil30 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
basmati rice (see tip)250 g
-
water for cooking rice
-
onions quartered120 g
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
garam masala1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
chilli powder mild1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
curry powder medium1 tsp
-
tinned coconut milk400 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
ready-to-eat Puy lentils (1 pouch)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
626 mg
Białko
14 g
Kalorie
2131 kJ /
508 kcal
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Dhal
20 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Vegetarian Chilli
35 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min