Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 g de hojas de perejil fresco
- 50 g de cebolla blanca, en cuartos
- 800 g de agua
- 650 g de papa, en cubitos (1 cm)
- 400 g de filetes de salmón frescos, limpios
- 20 g de mayonesa
- 10 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 1 - 2 pizcas de sal
- 1 - 2 pizcas de jengibre en polvo
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
- 30 g de pan molido
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1125.1 kJ / 268.9 kcal
- Białko
- 16.6 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 132.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel azteca
1u. 20min
Pacholas de pollo con ensalada
40min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Salpicón de pollo
25min
Tostadas de rajas con pollo
40min
Tacos de pescado empanizado sin gluten
35min
Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.
1u.
Sopa de espárragos y empanadas de pollo con verduras al vapor
55min
Entomatadas de pollo
40min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30min
Pescado agridulce con arroz TM6
1 Std. 5 Min
Salpicón de res
1u.