Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Guarnición
- 120 g de rábano, en trozos
- 80 g de cebolla, en trozos
- 1 chile manzano, sin semillas, ni venas y en trozos
- 250 g de jugo de naranja
Frijol con puerco
- 180 g de cebolla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 580 g de frijoles negros cocidos y escurridos, reserve el caldo de cocción (aprox. 540 g)
- 120 g de puré de tomate
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 10 g de concentrado de caldo de pollo
- 6 hojas de epazote
- 250 g de arroz
- 740 g de carne de cerdo limpia, en cubos de 3 cm
- 20 g de cilantro, hojas picadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3889 kJ / 926 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 109 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Picadillo
25min
Arroz a la mexicana
50min
Bisteces a la mexicana
30min
Caldo de res
1小时 15 分钟
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Bisteces con papas en pasilla
1小时 15 分钟
Carne en su jugo
35min
Frijoles de la olla
2 Std.
Frijoles charros
35min
Salpicón de res
40min
Adobo con carne
50min
Frijoles charros
25min