Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de aceite de girasol
- 1000 g de filete de res, cortado en tiras (1 cm x 5 cm)
- 1 - 2 cdas de hojuelas de chile seco, o al gusto
- 100 g de salsa de soya
- 30 g de salsa de ostión
- 100 g de sake
- 400 g de pimiento verde, en juliana
- 400 g de cebolla, en juliana
- 2 cdas de aceite de ajonjolí tostado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1510 kJ / 361 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fajitas de res con verduras salteadas
30 Min
Carne de res a la jardinera
40 Min
Pescado a la diabla
30 Min
Filete de res en salsa de chile morita
40 Min
Salteado de pollo y nueces
35 Min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 Min
Pollo Cantones con vegetales
35 Min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1 Std. 10 Min
Carne en su jugo
35 Min
Pollo al cilantro
35 Min
Pechugas a la reina
35 Min
Pollo kung pao
45min