Smoked mussels with Pernod sauce
TM6 TM5 TM31

Smoked mussels with Pernod sauce

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 1000 g mussels, scrubbed and debearded
  • 2 garlic cloves
  • 80 g eschalots, peeled and cut into halves
  • 50 g salted butter
  • 200 g fennel, trimmed and cut into thin slices
  • 50 g Pernod® (see Tips)
  • 50 g pouring (whipping) cream
  • 1 pinch salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves roughly chopped, to serve

Wartości odżywcze
na 4 portions
Kalorie
6965 kJ / 1658.3 kcal
Białko
165.7 g
Węglowodany
59.7 g
Tłuszcz
82.4 g
Tłuszcz nasycony
42.3 g
Błonnik
8.4 g
Sód
5869.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy