Urządzenia i Akcesoria
Smoked mussels with Pernod sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
eschalots peeled and cut into halves80 g
-
salted butter50 g
-
fennel trimmed and cut into thin slices200 g
-
Pernod® (see Tips)50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
5869.4 mg
Białko
165.7 g
Kalorie
6965 kJ /
1658.3 kcal
Tłuszcz
82.4 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
42.3 g
Węglowodany
59.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Beurre blanc
15 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 min
Pork and porcini roulade
5 godz. 15 min
Squid à la provençale
55 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.