Urządzenia i Akcesoria
Smoked mussels with Pernod sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
eschalots peeled and cut into halves80 g
-
salted butter50 g
-
fennel trimmed and cut into thin slices200 g
-
Pernod® (see Tips)50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
5869.4 mg
Białko
165.7 g
Kalorie
6965 kJ /
1658.3 kcal
Tłuszcz
82.4 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
42.3 g
Węglowodany
59.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Sicilian prawn salad
40 min
Caipirinha
5 min
Chaga Mushroom and Chocolate Muffins
1 godz.
Romesco Dip
10 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Hot and sour prawn soup
45 min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 min
Tiraccino
1 godz. 5 min
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9 godz. 40 min
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2 godz. 10 min