Urządzenia i Akcesoria
Smoked mussels with Pernod sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
eschalots peeled and cut into halves80 g
-
salted butter50 g
-
fennel trimmed and cut into thin slices200 g
-
Pernod® (see Tips)50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
5869.4 mg
Białko
165.7 g
Kalorie
6965 kJ /
1658.3 kcal
Tłuszcz
82.4 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
42.3 g
Węglowodany
59.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Grilled scallops with chilli jam
25min
Asian-style mussels
30min
Parmesan gelato
4h 30min
Veal fillet with mirabelle plums
1h 50min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Sicilian prawn salad
40min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Creamy Moroccan bean soup
35min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min