Urządzenia i Akcesoria
Cedar-wrapped pork with rosemary
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water for soaking
-
fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside6 sprigs
-
lemon zest, no white pith2 - 3 pieces
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
anchovy fillet45 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves2
-
prosciutto8 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1327 mg
Białko
62.4 g
Kalorie
1530.8 kJ /
364.5 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Southwestern Shepherd's Pie
2 Std. 5 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
No potato salad
20 Min
Thai chicken wraps
40 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Sloppy Joes with slaw
40 Min