
Urządzenia i Akcesoria
Cedar-wrapped pork with rosemary
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water for soaking
-
fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside6 sprigs
-
lemon zest, no white pith2 - 3 pieces
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
anchovy fillets45 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves2
-
prosciutto8 slices
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
364.5 kcal /
1530.8 kJ
Białko
62.4 g
Tłuszcz
12.3 g
Węglowodany
0.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Sód
1327 mg