Cedar-wrapped pork with rosemary

Cedar-wrapped pork with rosemary

4.8 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • water for soaking
  • fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
    6 sprigs
  • lemon zest, no white pith
    2 - 3 pieces
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    5 sprigs
  • garlic clove
    1
  • anchovy fillet
    45 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • apple cider vinegar
    1 tbsp
  • lemon juice
    2 tsp
  • extra virgin olive oil
    2 tsp
  • pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
    2
  • prosciutto
    8 slices

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1327 mg
Białko 62.4 g
Kalorie 1530.8 kJ / 364.5 kcal
Tłuszcz 12.3 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...