Urządzenia i Akcesoria
Cedar-wrapped pork with rosemary
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water for soaking
-
fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside6 sprigs
-
lemon zest, no white pith2 - 3 pieces
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
anchovy fillet45 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves2
-
prosciutto8 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1327 mg
Białko
62.4 g
Kalorie
1530.8 kJ /
364.5 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Yoghurt and jalapeño dressing
10 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Tuna empanadas
2 godz.
Tandoori chicken
1 godz. 35 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Texas-style lovely legs
4 godz.
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min