Urządzenia i Akcesoria
Mussels in white wine and cream sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Brak ocen
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Oysters Mignonette
5 min
Oysters with lime granita
5 min
Asian-style mussels
30 min
Citrus seafood salad
1 godz.
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Scallops with pea purée
25 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min