Urządzenia i Akcesoria
Mussels in white wine and cream sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Gochujang seafood risotto
1 godz.
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Sicilian prawn salad
40 min
Traditional cocktail sauce
5 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Gin and lime pie
3 godz. 10 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Chilli crab pasta
35 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min