Urządzenia i Akcesoria
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
jasmine rice200 g
-
lemon zest and juice1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)35 g
-
garlic cloves4
-
spring onions thinly sliced, plus extra for garnishing30 g
-
oil40 g
-
chicken wings400 g
-
soy sauce2 Tbsp
-
brown sugar40 g
-
honey40 g
-
water1300 g
-
1 tsp chicken stock pastechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled, or to taste1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
mixed vegetables for stir-frying (e.g. carrots, sliced, broccoli, cut in florets, bell pepper, cut in strips)300 g
-
sugar snap peas trimmed, whole pods80 - 100 g
-
80 - 100 g fresh baby sweetcorntinned baby corn80 - 100 g
-
fresh mung beansprouts100 - 120 g
-
sesame seeds for garnishing
-
toasted sesame oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
882.8 mg
Białko
27 g
Kalorie
2670.5 kJ /
638.3 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
78.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55 min
Champagne Grapefruit Sorbet
8 godz. 15 min
Kasutera (Castella) Honey Cake
1 godz. 45 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min