Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g onions, halved then sliced (5 mm)
- 40 g oil
- 500 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 400 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g water, plus 1-2 Tbsp and extra for cooking rice
- 200 g tomatoes, cut in pieces
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp sweet paprika
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste and for cooking rice
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade -
20
g Turkish red pepper paste, mild (e.g. Biber salçası)
lub 20 g tomato purée - 250 g rice
- water
- fine sea salt
- 20 g cornflour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2101 kJ / 502 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 5.6 g
Alternatywne przepisy
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min