Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Peppers and Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onions halved then sliced (5 mm)100 g
-
oil40 g
-
chicken breasts cut in pieces (2 cm)500 g
-
mixed peppers cut in pieces (2 cm)400 g
-
water plus 1-2 Tbsp and extra for cooking rice200 g
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
hot paprika1 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste and for cooking rice1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
20 g tomato puréeTurkish red pepper paste mild (e.g. Biber salçası)20 g
-
rice250 g
-
water
-
fine sea salt
-
cornflour20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36 g
Kalorie
2101 kJ /
502 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Basmati Rice
35 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Steamed Rice
25 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min