Urządzenia i Akcesoria
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Crema Catalana
-
whole milk1000 g
-
egg yolks (from medium eggs)10
-
caster sugar200 g
-
cornflour40 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground cinnamon to taste½ - 1 tsp
-
lemon zest only1
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout
-
plum tomatoes halved500 g
-
onions quartered100 g
-
lamb meat for stewing, boneless cut into bite-size cubes500 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
fresh coriander leaf5 g
-
fine sea salt2 - 3 Tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
saffron threads1 g
-
olive oil70 g
-
unsalted butter20 g
-
water450 g
-
carrots peeled, cut into bite-size pieces100 g
-
courgettes cut into bite-size pieces100 g
-
turnips peeled, cut into bite-size pieces100 g
-
butternut squash peeled, cut into bite-size pieces150 g
-
couscous350 g
-
caster sugar60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1863 mg
Białko
34 g
Kalorie
4182 kJ /
999 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
104 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Limoncello Tarts
3 godz. 15 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Peanut Butter Milkshake
15 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Mediterranean Chicken Pie
50 min
Scotch Broth
1 godz.