Urządzenia i Akcesoria
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Preparing the Turkey
-
turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)1
Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
-
lemons thin peelings of skin only2
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
pancetta sliced, cut in pieces80 g
-
mascarpone150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Stuffing the Turkey
-
onion quartered1
-
bay leaves5
-
white wine175 g
-
water175 g
Roasting
-
pigs in blankets (opcjonalnie)20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1089 mg
Białko
119 g
Kalorie
4036 kJ /
965 kcal
Tłuszcz
50 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Simple Turkey Gravy
25 min
Steak au Poivre
20 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 godz. 40 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Three-milk Cake
2 godz.
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min