Urządzenia i Akcesoria
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Preparing the Turkey
-
turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)1
Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
-
lemons thin peelings of skin only2
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
pancetta sliced, cut in pieces80 g
-
mascarpone150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Stuffing the Turkey
-
onion quartered1
-
bay leaves5
-
white wine175 g
-
water175 g
Roasting
-
pigs in blankets (opcjonalnie)20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1089 mg
Białko
119 g
Kalorie
4036 kJ /
965 kcal
Tłuszcz
50 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Get Ahead Turkey Gravy
1 godz. 45 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2 godz. 15 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min