Urządzenia i Akcesoria
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Preparing the Turkey
-
turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)1
Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
-
lemons thin peelings of skin only2
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
pancetta sliced, cut in pieces80 g
-
mascarpone150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Stuffing the Turkey
-
onion quartered1
-
bay leaves5
-
white wine175 g
-
water175 g
Roasting
-
pigs in blankets (opcjonalnie)20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1089 mg
Białko
119 g
Kalorie
4036 kJ /
965 kcal
Tłuszcz
50 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Black Ravioli with Sea Bass
1 godz. 45 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min