Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with tomato sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
bread fresh or stale, cut in pieces40 g
-
milk80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 - 12 sprigs
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
beef mince400 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
oil for greasing
Tomato sauce
-
garlic clove1
-
onions cut in halves50 - 80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
crushed tomatoes, canned600 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
1507 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lasagne bolognese
2h 30min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25min
Cottage pie
1h 15min
Pizza Margherita
2h 10min
Spaghetti carbonara
40min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Vegetable soup
35min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Chicken garam masala
50min