Urządzenia i Akcesoria
Potato and Pork Rib Racks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
20 g oilolive oil20 g
-
garlic clove3
-
pork rib racks cut in single ribs (see tip)500 g
-
20 oilolive oil20 g
-
olive oil20 g
-
onion quartered150 g
-
carrot cut in pieces (3 cm)100 g
-
red pepper cut in pieces (3 cm)150 g
-
tinned chopped tomatoes80 g
-
lager80 g
-
water400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried bay leaf1
-
potatoes peeled, diced (4-5 cm)700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
185.4 mg
Białko
29 g
Kalorie
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Tłuszcz
35.7 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Chicken Macaroni Soup
30 min
Boiled Long Pasta
20 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Ravioli Broth with Beef
30 min
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1 godz.
Browned Pork Rice
1 godz.
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Spaghetti Carbonara
40 min