Urządzenia i Akcesoria
Potato and Pork Rib Racks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
20 g oilolive oil20 g
-
garlic clove3
-
pork rib racks cut in single ribs (see tip)500 g
-
20 oilolive oil20 g
-
olive oil20 g
-
onion quartered150 g
-
carrot cut in pieces (3 cm)100 g
-
red pepper cut in pieces (3 cm)150 g
-
tinned chopped tomatoes80 g
-
lager80 g
-
water400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried bay leaf1
-
potatoes peeled, diced (4-5 cm)700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
185.4 mg
Białko
29 g
Kalorie
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Tłuszcz
35.7 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caprese Omelette
30 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Boiled Long Pasta
20 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Lemonade
5 min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 godz. 10 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Garden Green Crêpes
1 godz. 15 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Calzone Napoletano
1 godz. 40 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min