Urządzenia i Akcesoria
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
white wine50 g
-
chicken breast fillet, skinless4
-
fine sea salt plus extra for seasoning¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
mortadella4 slice
-
Fontina cheese4 slice
-
12 green beansasparagus halved (approx. 8 spears)125 g
-
onions quartered100 g
-
fresh mushrooms halved200 g
-
unsalted butter diced50 g
-
oil for frying
-
water1000 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¾ tsp
-
dried pasta rigatoni300 g
-
fresh parsley leaves chopped
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
951.3 mg
Białko
60 g
Kalorie
3161.6 kJ /
755.7 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
62.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Japanese Ramen
1 godz. 40 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Pierogi with Meat
1 godz.
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Tomato Soup with Burrata
35 min