Urządzenia i Akcesoria
Marinated Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow, orange) cut in pieces or strips700 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar35 g
-
3 pinches ground black pepperground cumin1 tsp
-
salt3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.5 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Steamed Fennel Bulbs
20 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Stir-fried Vegetable Mixture
30 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Mint Courgettes
30 min
Chopped Vegetable Salad
10 min
Creamy Mushrooms
35 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min