Urządzenia i Akcesoria
Marinated Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow, orange) cut in pieces or strips700 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar35 g
-
3 pinches ground black pepperground cumin1 tsp
-
salt3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.5 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Slow-cooked Veal Stew
2 godz. 10 min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Mint Courgettes
30 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Ratatouille
40 min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min
Pasta alla Norma
50 min
Creamy Mushrooms
35 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min
Onion Soup
1 godz.