Urządzenia i Akcesoria
Pear and Goat's Cheese Flatbread
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
Dough
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
water110 g
-
1 ½ tsp dried instant yeastfresh yeast10 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt½ tsp
Topping
-
pears (e.g. Conference or Comice)3
-
lemon juice only1
-
goat's cheese soft (e.g. Chavroux®)225 g
-
double cream80 g
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
halved walnuts (opcjonalnie)1 - 2 Tbsp
-
runny honey2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.7 g
Kalorie
1632 kJ /
390 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PEARS
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Mushroom Pâté
1h 30min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3h 20min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6h 20min
Roasted Tomato Tart
2h
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min
Creamy Courgette Soup
25min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h