Urządzenia i Akcesoria
Pear and Goat's Cheese Flatbread
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
Dough
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
water110 g
-
1 ½ tsp dried instant yeastfresh yeast10 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt½ tsp
Topping
-
pears (e.g. Conference or Comice)3
-
lemon juice only1
-
goat's cheese soft (e.g. Chavroux®)225 g
-
double cream80 g
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
halved walnuts (opcjonalnie)1 - 2 Tbsp
-
runny honey2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.7 g
Kalorie
1632 kJ /
390 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PEARS
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Peach Foam
10 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Amaretti
35 min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min