Urządzenia i Akcesoria
Seafood Salad with Pearl Barley
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portion
Składniki
-
fresh parsley leaves only15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil5 leaves
-
extra virgin olive oil plus 2 Tbsp for dressing30 g
-
water700 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
pearl barley (pre-cooked for 12 mins)200 g
-
fresh mixed seafood800 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
lamb's lettuce or other letttuce100 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38.2 g
Kalorie
1972 kJ /
471 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Korma
40 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 godz. 15 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min