Urządzenia i Akcesoria
Seafood Salad with Pearl Barley
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portion
Składniki
-
fresh parsley leaves only15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil5 leaves
-
extra virgin olive oil plus 2 Tbsp for dressing30 g
-
water700 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
pearl barley (pre-cooked for 12 mins)200 g
-
fresh mixed seafood800 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
lamb's lettuce or other letttuce100 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38.2 g
Kalorie
1972 kJ /
471 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 godz. 25 min
Vegetable and Seaweed Tartare
45 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Russian Beetroot Salad
1 godz. 10 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min