Urządzenia i Akcesoria
Onion Ricotta Cakes with Sage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
fresh sage leaves9
-
hazelnuts40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil plus extra for greasing20 g
-
ricotta cheese250 g
-
medium egg1
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
water500 g
-
wild cranberry compote6 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
838 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crab Tart
2 Std. 30 Min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 Std. 40 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 Std. 55 Min
Salmon Soufflé
1 Std.
Salmon Tartare
25 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Quenelles with Watercress Sauce
2 Std. 45 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min