Urządzenia i Akcesoria
Onion Ricotta Cakes with Sage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
fresh sage leaves9
-
hazelnuts40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil plus extra for greasing20 g
-
ricotta cheese250 g
-
medium egg1
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
water500 g
-
wild cranberry compote6 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
838 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Risotto
45 min
Béarnaise sauce
15 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Roasted Tomato Tart
2 godz.
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Emmental Gougères
50 min