Urządzenia i Akcesoria
Onion Ricotta Cakes with Sage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
fresh sage leaves9
-
hazelnuts40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil plus extra for greasing20 g
-
ricotta cheese250 g
-
medium egg1
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
water500 g
-
wild cranberry compote6 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
838 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min
Pissaladière
1 godz. 30 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2 godz. 5 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 min
Mint Courgettes
30 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min