Onion Ricotta Cakes with Sage
TM5 TM6

Onion Ricotta Cakes with Sage

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 9 fresh sage leaves
  • 40 g hazelnuts
  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 70 g onions, quartered
  • 20 g vegetable oil, plus extra for greasing
  • 250 g ricotta cheese
  • 1 medium egg
  • 3 pinches fine sea salt
  • 3 pinches ground black pepper
  • 500 g water
  • 6 tsp wild cranberry compote

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
838 kJ / 200 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy