Urządzenia i Akcesoria
Onion Ricotta Cakes with Sage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
fresh sage leaves9
-
hazelnuts40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil plus extra for greasing20 g
-
ricotta cheese250 g
-
medium egg1
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
water500 g
-
wild cranberry compote6 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
838 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1 godz. 20 min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 godz. 10 min
Floating Islands
40 min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 godz. 25 min
Courgettes with Corn
25 min
Spinach and Cheese Soufflés
35 min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10 godz. 55 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min