
Wersje kompatybilne
Poêlée de poulet, paprika et légumes de saison
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de blanc de poulet (± 3 cm)
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 25 g de miel
- 2 c. à café de paprika doux
- 1 c. à café de sel
- 500 g d'eau
- 150 g de courgettes en tranches (1 cm)
- 150 g de poivron rouge en morceaux (3-4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 359.5 kcal / 1504.3 kJ
- Białko
- 26.8 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Węglowodany
- 8 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Sód
- 668 mg