Poêlée de poulet, paprika et légumes de saison
TM6 TM5 TM31

Poêlée de poulet, paprika et légumes de saison

3.9 (15 ocen)

Składniki

  • 500 g de blanc de poulet (± 3 cm)
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 25 g de miel
  • 2 c. à café de paprika doux
  • 1 c. à café de sel
  • 500 g d'eau
  • 150 g de courgettes, en tranches (1 cm)
  • 150 g de poivron rouge, en morceaux (3-4 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1504.3 kJ / 359.5 kcal
Białko
26.8 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
24.3 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
1.3 g
Sód
668 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy