Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de tofu soyeux, coupé en morceaux
- 300 g de crème de noix de cajou
- 60 g de beurre de cacahuète non sucré
- ½ sachet d'agar-agar (2 g env.)
- 500 g de crème de marrons
- 100 g de sucre roux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2969.2 kJ / 706.2 kcal
- Białko
- 20.5 g
- Węglowodany
- 84.5 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 138.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte aux légumes et gorgonzola sans gluten
1h 10min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2h 15min
Tarte aux légumes croquants
1h
Crêpes vertes au kiwi, crème de mascarpone
1h 30min
Cakes salés à l'okara d'amande
12h 45min
Gâteau crémeux sans gluten aux abricots
1h
Quiche sans gluten poireau-chèvre
1h 30min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Tarte Tatin sans gluten
1 Std. 15 Min
Blinis sans gluten
2h
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min