One pot pasta au bleu et aux champignons

One pot pasta au bleu et aux champignons

3.9 219 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 65 g de cerneaux de noix
  • 20 g de beurre
  • 500 g de champignons de Paris frais coupés en deux ou en quatre
  • 550 g d'eau
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de pâtes sèches, type farfalle
  • 120 g de fromage bleu des Causses coupé en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 168.3 mg
Białko 19.3 g
Kalorie 2108.5 kJ / 504.8 kcal
Tłuszcz 25.5 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 9.8 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...