![Pudding di pane e frutti di bosco Pudding di pane e frutti di bosco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f16a2298-3ac1-4340-8320-8ae7221f550d/Derivates/7fc28ede-a075-45a9-835a-0f5ea4f780c8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bevanda e polpa alle mandorle
- 250 g di mandorle pelate
- 50 g di datteri denocciolati
- 1500 g di acqua
Pudding
- 400 g di pane, tagliato sottile
- 8 uova
- 80 g di zucchero di canna
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Salsa
- 50 g di zucchero di canna
- 150 g di succo d'arancia
- 150 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 240 g di yogurt greco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1401.7 kJ / 335 kcal
- Białko
- 13.3 g
- Węglowodany
- 38.6 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 221.8 mg
Alternatywne przepisy
Aperitivo analcolico al mango
15 Min
Pinsa farcita
3 Std.
Bruco tramezzino
30 Min
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30 Min
Fagottini al profumo di mare
1h 40min
Bignè craquelin
2h
Victoria Sponge cake
1 godz. 30 min
Crêpes ai gamberi e crescione
1 godz. 30 min
Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine)
25 Min
Cake pops miao
2h
Condimento per Caesar salad vegan
40 Min
Riso al forno con maiale (senza glutine)
1 godz. 30 min