Urządzenia i Akcesoria
Masło z chili i sosem Worcestershire
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
300 g
Składniki
-
3 łyżeczki kminku
-
250 g masła w temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki
-
15 g papryki wędzonej, mielonej
-
5 - 10 g chili, mielonego
-
15 g ketchupu
-
5 g sosu Worcestershire
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
141 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
2809.3 kJ /
671 kcal
Tłuszcz
70.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
45.7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Halloweenowe mini tarty dyniowe
2 godz.
Remoulade
10 min
Spaghetti z anchois, bułką tartą i parmezanem (TM5, TM6)
40 min
Bakłażan (sous-vide) z miso (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 45 min
Sos Mojo Amarillo
45 min
Oliwa aromatyzowana rozmarynem, szałwią i tymiankiem
10 min
Kremowe aïoli na żółtkach
10 min
Sos serowy roquefort
20 min
Dip serowy
10 min
Sos béarnaise
20 min
Japońska sałatka ogórkowa z awokado i algami morskimi (Sunomono)
1 godz. 20 min
Sałatka z ogórków z sezamem i wakame
1 godz.