Urządzenia i Akcesoria
Masło z chili i sosem Worcestershire
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
300 g
Składniki
-
3 łyżeczki kminku
-
250 g masła w temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki
-
15 g papryki wędzonej, mielonej
-
5 - 10 g chili, mielonego
-
15 g ketchupu
-
5 g sosu Worcestershire
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
141 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
2809.3 kJ /
671 kcal
Tłuszcz
70.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
45.7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kremowy sos grzybowy na winie
30 min
Pikantne karmelizowane orzechy z rozmarynem
45 min
Sos jogurtowo-miętowy
5 min
Wolno gotowana francuska zupa cebulowa (z osłoną noża miksującego)
5 godz. 30 min
Smażone bułeczki z wieprzowiną
1 godz. 5 min
Chutney z czerwonej cebuli
24 godz.
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
20 min
Oliwa toskańska
10 min
Pikantne aïoli
15 min
Rillettes z kaczką i wieprzowiną
1 godz. 25 min
Sos z cukinią i miętą à la tzatziki
20 min
Pasta z bakłażana
55 min