Urządzenia i Akcesoria
Syrop orzechowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
800 g
Składniki
-
250 g orzechów laskowych, blanszowanych bez skórki (patrz wariant)
-
500 g wody
-
300 g cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4.5 g
Kalorie
1474.8 kJ /
352.3 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SYROPY I POLEWY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Nugat
3 godz. 15 min
Mus czekoladowy
3 godz. 20 min
Mus z białej czekolady
1 godz.
Orzechy słodko-pikantne
20 min
Syrop kokosowy
1 godz.
Fondue sernikowo-czekoladowe z herbatnikami
25 min
Sangria z cydru
15 min
Gorąca czekolada z orzechami laskowymi
15 min
Gorąca biała czekolada
15 min
Krem orzechowo-czekoladowy
5 min
Syrop piernikowy
1 godz. 10 min
Krówki szkockie (Scottish tablets)
2 godz. 15 min