Urządzenia i Akcesoria
Family Meatloaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
Meat stock paste (see Tip)1 tsp
-
mince1000 g
-
eggs2
-
breadcrumbs2 tbsp
-
white wine50 g
-
sea salt1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
mustard powder1 tsp
-
paprika½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
streaky bacon8 slices
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
409.2 mg
Białko
27.3 g
Kalorie
1874.8 kJ /
448.1 kcal
Tłuszcz
34.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto bolognese
45 min
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Curried sausages
40 min
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Beef stew with gnocchi
3 godz. 15 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min
Filo chicken pie
45 min
Macaroni carbonara
30 min
Marinated chicken with salsa
40 min