French onion soup (Soupe à l’oignon)
TM6

French onion soup (Soupe à l’oignon)

3.9 (17 ocen)

Składniki

  • 150 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 500 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
  • 30 g unsalted butter
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to scatter
  • 80 g white wine
  • 15 g plain flour
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
  • 2 tsp Beef stock paste (see Tips)
  • 1000 g water
  • 1 baguette loaf, cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1529.3 kJ / 365.5 kcal
Białko
14.4 g
Węglowodany
37.2 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Błonnik
2.6 g
Sód
508.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy