Urządzenia i Akcesoria
French onion soup (Soupe à l’oignon)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)500 g
-
unsalted butter30 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra to scatter1 sprig
-
white wine80 g
-
plain flour15 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)2 tsp
-
water1000 g
-
baguette loaf cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
508.6 mg
Białko
14.4 g
Kalorie
1529.3 kJ /
365.5 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
37.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 godz. 10 min
Mushroom risotto
30 min
Pears in orange syrup
45 min
Roasted fennel dip
35 min
Hollandaise
15 min
Tomato Soup
40 min