Urządzenia i Akcesoria
French onion soup (Soupe à l’oignon)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)500 g
-
unsalted butter30 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra to scatter1 sprig
-
white wine80 g
-
plain flour15 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)2 tsp
-
water1000 g
-
baguette loaf cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
508.6 mg
Białko
14.4 g
Kalorie
1529.3 kJ /
365.5 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
37.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Brak ocen
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Tempura vegetables
30 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3 godz. 30 min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 min
Traditional minestrone
45 min