Urządzenia i Akcesoria
Cucumber and mint raita
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
Lebanese cucumbers cut into halves lengthways, deseeded if preferred, and cut into thirds2
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
fresh mint (approx. 20 g), leaves only2 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt400 g
-
lemon juice (optional)1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
320.6 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
258 kJ /
61.4 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Everyday Indian curry paste
30 min
Madras curry powder
15 min
Bombay aloo
40 min
Rogani kumbh
45 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Onion bhaji
45 min
Garlic and coriander naan
1 godz. 30 min
Parathas
1 godz. 30 min
Coriander chilli chutney
5 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min