Urządzenia i Akcesoria
Baked artichoke dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
420 gram
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)130 g
-
garlic clove1
-
mayonnaise (good quality) (see Tips)250 g
-
marinated artichoke hearts drained200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
411.2 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
761.9 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked salmon mousse
5 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Caesar salad dressing
10 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Mango daiquiri
5 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Tzatziki
15 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min