Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 250 g mayonnaise (good quality) (see Tips)
- 200 g marinated artichoke hearts, drained
- Wartości odżywcze
- na 50 g
- Kalorie
- 761.9 kJ / 181 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 411.2 mg
Alternatywne przepisy
Cranberry and rosemary chutney
40min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Smoked salmon mousse
5 Min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Mixed tomato and labne salad
24hod. 20min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min