Baked artichoke dip
TM6 TM5 TM31

Baked artichoke dip

4.8 (128 ocen)

Składniki

  • 130 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 250 g mayonnaise (good quality) (see Tips)
  • 200 g marinated artichoke hearts, drained

Wartości odżywcze
na 50 g
Kalorie
761.9 kJ / 181 kcal
Białko
6.5 g
Węglowodany
6.3 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Błonnik
2.3 g
Sód
411.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy