Urządzenia i Akcesoria
Baked artichoke dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
420 gram
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)130 g
-
garlic clove1
-
mayonnaise (good quality) (see Tips)250 g
-
marinated artichoke hearts drained200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
411.2 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
761.9 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Caesar salad dressing
10 min
Spiced apple liqueur
168 godz. 10 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Mulled wine
15 min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Pineapple and orange glazed ham
2 godz.
Smoked salmon mousse
5 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min