Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and chicken vol-au-vents
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
20 pieces
Składniki
-
homemade puff pastry (see Tips)730 g
-
cheddar cheese into cubes50 g
-
fresh Swiss brown mushrooms trimmed and cut in halves100 g
-
onion30 g
-
white wine20 g
-
salted butter25 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
full cream milk200 g
-
water50 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
plain flour30 g
-
chicken breast fillet cut into pieces (1 cm)150 g
-
egg yolk lightly beaten, to brush1
-
spring onion/green onion1
-
fresh parsley leaves only, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
128.6 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1032 kJ /
246.7 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Retro
15 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
White chocolate and strawberry trifle
25 godz.
Steamed Seafood Feast
1 godz.
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 godz. 10 min
Tex-Mex Red Rice
1 godz.
Peppercorn sauce
20 min
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
Festive lobster pâté
4 godz. 45 min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 godz.
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 godz. 35 min
Prawn and saffron arancini
25 godz.
Classic trifle
4 godz.