Mushroom and chicken vol-au-vents

Mushroom and chicken vol-au-vents

4.9 56 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
20 pieces

Składniki

  • homemade puff pastry (see Tips)
    730 g
  • cheddar cheese into cubes
    50 g
  • fresh Swiss brown mushrooms trimmed and cut in halves
    100 g
  • onion
    30 g
  • white wine
    20 g
  • salted butter
    25 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • full cream milk
    200 g
  • water
    50 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • plain flour
    30 g
  • chicken breast fillet cut into pieces (1 cm)
    150 g
  • egg yolk lightly beaten, to brush
    1
  • spring onion/green onion
    1
  • fresh parsley leaves only, to garnish
    2 sprigs

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 246.7 kcal / 1032 kJ
Białko 5.7 g
Tłuszcz 16.6 g
Węglowodany 18.6 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Sód 128.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...