Urządzenia i Akcesoria
Summer tomato and gin pasta sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
cherry tomatoes half left whole and half cut into halves200 - 250 g
-
gin of choice (see Tips)50 g
-
vine ripened tomatoes (see Tips)500 g
-
garlic cloves2
-
olive oil (see Tips)30 g
-
tomato paste30 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
fresh oregano leaves only, plus extra to garnish (optional)1 sprig
-
ground black pepper2 pinches
-
cooked pasta of choice
-
fresh mozzarella buffalo, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
611.1 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
470.3 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Pizza
Brak ocen
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Easy mac and cheese
40 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Pasta with fennel and tomato sauce
40 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Warm wasabi potato salad
30 min
Chipotle bean and corn salad
40 min
Salmon niçoise salad
35 min
Pasta alla puttanesca
35 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min