
Urządzenia i Akcesoria
Summer tomato and gin pasta sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
cherry tomatoes half left whole and half cut into halves200 - 250 g
-
gin of choice (see Tips)50 g
-
vine ripened tomatoes (see Tips)500 g
-
garlic cloves2
-
olive oil (see Tips)30 g
-
tomato paste30 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
fresh oregano leaves only, plus extra to garnish (optional)1 sprig
-
ground black pepper2 pinches
-
cooked pasta of choice
-
fresh mozzarella buffalo, to serve (optional)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
112 kcal /
470.3 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
7.9 g
Węglowodany
6.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
611.1 mg