Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastry
- 380 g plain flour, plus extra to dust
- 170 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 100 g chilled water
Pork filling
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 900 g pork meat, sinew free, cut into cubes (2 cm), partially frozen
- 2 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 20 g brandy
- 100 g button mushrooms, sliced
- 20 g shelled pistachios (optional)
Assembly
- butter, to grease
- 300 g rindless bacon rashers (see Tips)
- 1 egg, lightly beaten
Jelly
- 6 titanium strength gelatine leaves
- 200 g Madeira wine (see Tips)
- 130 g water
- 30 g pure maple syrup
- 1 tsp white wine vinegar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1879.9 kJ / 447.6 kcal
- Białko
- 32.9 g
- Węglowodany
- 33.8 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.9 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 1091.1 mg
Alternatywne przepisy
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Pineapple lime sorbet
3 Std. 10 Min
Haupia Pie
3 Std.
Brandy butter
10p
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 Std. 20 Min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Crème Fraîche Ice Cream with Salted Caramel
12h
Steamed snapper, black beans and rice
1 Std. 10 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10p
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3 Std.
Steamed coconut and prawn soup
30min