Urządzenia i Akcesoria
Pâté en croûte
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
10 portions
Składniki
Pastry
-
plain flour plus extra to dust380 g
-
unsalted butter cut into pieces170 g
-
sea salt1 tsp
-
chilled water100 g
Pork filling
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
pork meat, sinew free cut into cubes (2 cm), partially frozen900 g
-
sea salt to taste2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
brandy20 g
-
button mushrooms sliced100 g
-
shelled pistachios (optional)20 g
Assembly
-
butter to grease
-
rindless bacon rashers (see Tips)300 g
-
egg lightly beaten1
Jelly
-
titanium strength gelatine leaves6
-
Madeira wine (see Tips)200 g
-
water130 g
-
pure maple syrup30 g
-
white wine vinegar1 tsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1091.1 mg
Białko
32.9 g
Kalorie
1879.9 kJ /
447.6 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
33.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tapenade
10 min
Smalec (pork rillettes)
3 godz. 10 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min
Olive and fennel grissini
25 godz. 30 min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 min
Croissants
16 godz.
Blueberry, almond and fennel jam tart
3 godz. 10 min
Tartare sauce
10 min
Veal involtini
35 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Sernik rosa slice
3 godz. 15 min