Urządzenia i Akcesoria
Crème anglaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
400 g
Składniki
-
milk300 g
-
egg yolks4
-
white sugar50 g
-
vanilla bean paste2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
147 mg
Białko
21.4 g
Kalorie
2633 kJ /
626.9 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
71.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème pâtissière
15 min
Sour cream pastry
25 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Chocolate fondants
30 min
Meringues
5 godz.
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 min
Choux pastry
1 godz.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Gougères
55 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min