Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g milk
- 4 egg yolks
- 50 g white sugar
- 2 tsp vanilla bean paste
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 2633 kJ / 626.9 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 71.2 g
- Tłuszcz
- 30.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.7 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 147 mg
Alternatywne przepisy
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Seeded pastry
Brak ocen
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Crème pâtissière
15 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Hazelnut meringue roulade
1 godz. 30 min
Crème caramels
7 Std. 45 Min
Pineapple curd (TM6)
20 min
Brandy custard (TM6)
15 Min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Lemon curd (TM6)
15 Min