Urządzenia i Akcesoria
Crème anglaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
400 g
Składniki
-
milk300 g
-
egg yolks4
-
white sugar50 g
-
vanilla bean paste2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
147 mg
Białko
21.4 g
Kalorie
2633 kJ /
626.9 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
71.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème Pâtissière
15min.
Panna cotta
6hod. 15min.
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min.
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min.
Runny custard
10min.
Panna cotta
6hod. 15min.
Crème Pâtissière
15min.
Pâtè with Riesling
3hod.
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min.
Crème pâtissière
15min.
No fail béchamel
15min.
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min.