Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g salted butter, chilled and cut into cubes (2 cm)
- 60 g eschalots
- 30 g white wine vinegar
- 50 g dry white wine
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1222.7 kJ / 303 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 33.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 326.2 mg
Alternatywne przepisy
Béarnaise sauce
10min
Béarnaise Sauce
20min
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise sauce
20min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Trout mousse
5min
Beurre Blanc
20min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Leek and smoked salmon dip
55min
Scallops with pea purée
25min
Gougères
55min
Chimichurri
5min