Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g salted butter, chilled and cut into cubes (2 cm)
- 60 g eschalots
- 30 g white wine vinegar
- 50 g dry white wine
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1222.7 kJ / 303 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 33.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 326.2 mg
Alternatywne przepisy
Peppercorn sauce
20 min
Beurre Blanc
20 min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 min
Creamed spinach
15 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Mandarin crème brûlée
4 godz. 15 min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Milanese risotto
25 min
Pear and blue cheese risotto
30 min