Urządzenia i Akcesoria
Beurre blanc
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
salted butter chilled and cut into cubes (2 cm)250 g
-
eschalots60 g
-
white wine vinegar30 g
-
dry white wine50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
326.2 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
1222.7 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
22.3 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
15 min
Béarnaise sauce
15 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
20 min
Sabayon
15 min
Béarnaise sauce
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Halva semifreddo
7 godz. 30 min
Bordelaise Sauce
55 min
Beurre Blanc
20 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min