Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panna cotta
- unsalted butter, for greasing
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 140 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
- 2 tsp wasabi paste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp yuzu juice (see Tips)
- ½ tsp sea salt
Prawns
- 6 cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- 10 sprigs fresh chervil, finely chopped (optional)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- fresh ground black pepper, to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
- 60 g yuzu juice (see Tips)
- ¼ tsp xanthan gum
- 5 red grapes, cut into halves, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1917.5 kJ / 456.5 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 38.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.7 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 1036.1 mg
Alternatywne przepisy
Pâtè with Riesling
3 Std.
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Pear and blue cheese risotto
30min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Anise-cured salmon
14h 10min
Prawn wontons
2h
Scallops with pea purée
25 Min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min