Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
TM6

Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 250 g unsalted butter, cut into pieces
  • 2 eggs
  • water (to the 1L fill level)
  • 1 - 2 pinches sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 30 g freshly squeezed lemon juice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2025.8 kJ / 484.2 kcal
Białko
3.6 g
Węglowodany
0.8 g
Tłuszcz
53 g
Tłuszcz nasycony
32.9 g
Błonnik
0 g
Sód
94.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy