Urządzenia i Akcesoria
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs2
-
water (to the 1L fill level)
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
94.5 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
2025.8 kJ /
484.2 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
32.9 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Geode Cake
Brak ocen
Cold Red Curry Soup
Brak ocen
Stout Brownies
45 min
Cochinita Pibil
4 godz.
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1 godz. 30 min
Chocolate pecan pie
1 godz. 55 min
Horchata
24 godz. 10 min
Blue Hawaii
10 min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 min
Paris Brest
6 godz. 40 min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6 godz. 20 min