![Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food) Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c942b829d529f7e77a61c39d22fe3abb/Derivates/590806904f487d3f3b03413d4c11712812dc46aa.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 eggs
- water (to the 1L fill level)
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2025.8 kJ / 484.2 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 53 g
- Tłuszcz nasycony
- 32.9 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 94.5 mg
Alternatywne przepisy
Hamburger Buns with Stout Beer
3 Std.
Festive lobster pâté
4h 45min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Roasted banana affogato
29h
Sous-Vide Scrambled Eggs
40min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
4hod. 15min
Cheesecake
3 Std. 15 Min
Smoked Trout Dip
15 Min
Retro prawn cocktail
20 Min
Virgin watermelon margarita
6 Std. 10 Min
Christmas tiramisu
24hod. 20min
Whipped Feta
35 min