Urządzenia i Akcesoria
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs2
-
water (to the 1L fill level)
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
94.5 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
2025.8 kJ /
484.2 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
32.9 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Temaki sushi
1 godz. 40 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1 godz. 20 min
Crisp Onsen Eggs
2 godz.
Mini banoffee bombe Alaskas
24 godz. 30 min
Spooktacular snow cones
10 min
Chocolate syrup
20 min
Magic potion
1 godz. 5 min
Bordelaise Sauce
55 min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2 godz. 20 min
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16 godz.
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min