Urządzenia i Akcesoria
Mixed meat rillettes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
28 portions
Składniki
-
carrot cut into pieces1
-
brown onion cut into pieces1
-
dried porcini mushrooms or dried shiitake mushrooms10 g
-
water1200 g
-
ground allspice1 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
dried bay leaves3
-
gravy beef cut into cubes (3-4 cm)200 g
-
chicken thigh fillet cut into cubes (3-4 cm)200 g
-
ham hock (smoked)1200 - 1500 g
-
salt½ tsp
-
nutmeg⅛ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground ginger⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
50.8 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
816.1 kJ /
194.3 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Oysters with lime granita
5 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Raspberry-infused vinegar
73 godz. 10 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Bloody Maria
2 godz. 45 min
Brutti ma buoni
4 godz. 40 min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 godz. 5 min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 godz.
Dubai pistachio macarons
2 godz.