Paris Brest
TM6

Paris Brest

4.3 (22 oceny)

Składniki

Crème pâtissière

  • 375 g milk
  • 15 g unsalted butter
  • 3 eggs
  • 30 g white sugar
  • 75 g cornflour

Hazelnut praline paste

  • 220 g toasted hazelnuts, without skins
  • 250 g white sugar
  • 20 g glucose syrup
  • 1070 g water
  • 50 g white vinegar

Choux pastry & Hazelnut cream

  • 150 g water
  • 80 g unsalted butter, cut into pieces
  • 1 pinch salt
  • 2 tsp white sugar
  • 120 g plain flour
  • 4 eggs, 1 egg lightly beaten
  • 230 g pouring (whipping) cream

Glaze & assembly

  • 10 g soft brown sugar
  • 85 g icing sugar, plus extra for dusting
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 25 - 30 g hot water (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2287.7 kJ / 544.7 kcal
Białko
10.2 g
Węglowodany
51 g
Tłuszcz
34.4 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Błonnik
2.3 g
Sód
98.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy